keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen vuosi

Hurjaa millä vauhdilla esikoiseni ensimmäinen vuosi meni. Paljon on tapahtunut ja lisää on tiedossa! (Tällä hetkellä neiti on jo 1v 4kk) On aivan ihanaa seurata vierestä kuinka toinen kehittyy. Vauhti on hurja ja sanoja tulee joka päivä lisää. Odotamme kesää ja mansikoita kovasti! Toivotaan, että aurinko paistaa kesällä yhtä makoisasti kuin nyt monena aamuna aikaisin herätessämme.

Tässä esittelen neitokaisen ensimmäisen vuoden juhlien herkkuja.


Jäädessäni töistä äitiyslomalle, tein kahvipöytään moussetäytekakkua. Teemana halusin pitää ison mahani, joka oli jo siinä vaiheessa hyvin valtava. Mahakakku on onnistui mielestäni ihan ok, koska kyseessä oli kuitenkin vasta toinen isompi kakku, jonka olen tehnyt. 


Ristiäisiin halusin kokeilla taas jotain uutta. Koristeita kakkuun etsin internetistä jo raskausaikana, koska silloin oli hyvin aikaa moiseen puuhaan. Tein ensimmäistä kertaa kaksi kerroksisen kakun, joka ei nyt ehkä onnistunut niinkuin olisin halunnut, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Kakku on tehty suklaapohjalla ja täytteenä mango- ja vadelmamousset. 


Siinä se nyt on!! Ensimmäinen syntymäpäiväkakku ja neiti 1-vuotias! Tein itse melkein kaiken tarjottavan syntymäpäiville, joten yritin pitää kakun hyvin yksinkertaisena. 

Jospa ensikerralla sitten lisää tekemiäni herkkuja esille. 
Sitä odotellessa, Tepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti