tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sydänpulla

Ystävänpäivän kunniaksi vein töihin sydänpullia. Pullia tarjoiltiin myös alkavan äitiysloman kunniaksi. Pullat ovat tehty korvapuustin tavoin, mutta sydämen muotoiseksi. Päätin tehdä tuplataikinan ja siinä menikin sitten muutama tunti näitä värkätessä. 

Tee taikina kohoamaan tunniksi. 


1. Pyöritä pullat pyöreiksi ja anna kohota vielä tunti


2. Kaulitse pyöreä pulla ohuemmaksi


3. Sivele päälle sulatettua voita, kanelia ja sokeria.


4. Rullaa pötkyläksi.


5. Taita pötkylä kuvan tavoin.


6. Käännä pötkylä ja....


... halkaise keskeltä.


Näin sydän on valmis pellille. Voitele munalla ja laita päälle raesokeria.




Pullantuoksuista päivää kaikille!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti