torstai 14. tammikuuta 2016

Kankaiden tuho!!

Vihdoinkin taas innoistuin hieman tuhoamaan kankaita. Eräänä päivänä, kun oli muutama tunti aikaa leikkelin monet kaavat ja kankaat valmiiksi odottamaan sitä päivää, kunnes inspiraatio ompeluun löytyy! 8 vaatetta odotti työpöydällä ompelua ja nyt sain valmiiksi melkein kolome. Kaksi näistä voidaan jo julkaista ja muut saavat jäädä odottamaan seuraavaa kertaa!

Kankaita on kertynyt riittävästi ja olen päättänyt, että uusia ei nyt tule ennen kuin saan jotain aikaiseksi edellisistäkin. Uusi asukki masussa odottelee vaatteita ja olen hieman harjoitellut bodyn tekemistä tai oikeastaan sitä kanttaamista, joka ei ole niin mielekästä. Melkein voisi sanoa, että yhtä ärsyttävää kuin lankojen päättely lopuksi. :)

Tässä muutama kuva juuri valmistuneista vaatteista, jotka löytyvät nyt 3-vuotiaan pikku kiukuttelijan vaatekaapista. Hän niin ylypeänä tänä aamuna esittele uutta mekkoaan hoitoon mennessä. Kyllä helema pyörähti..


Tämä ihana sinapinkeltainen ratsu on suloisen retro kangas. En ole heppa ihmisiä, mutta kuosi sopii mielestäni Pepille kivasti, Raglan paidasta tykkään, koska on erittäin nopea ommeltava ja tämä ihastuttava talvinen lammas kangas sopii mainiosti paidaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti