torstai 5. helmikuuta 2015

Pelkkää oikeeta!

Heipsan!

Olen päättänyt, että rupean tyhjäämään lankavarastojani ja haluan todellakin päästä eroon langoista, jotka ovat maanneet kaapissani monta vuotta. Olen aina tykännyt kutomisesta, mutta se on erittäin kausiluonteista. Kun kerran illalla tarttuu puikkoihin, tulee siihen riippuvaiseksi! Tällä hetkellä kudon välillä neidin vieressä kun hän yrittää saada unen päästä kiinni. Tänäkin iltana neiti itse sanoi, että "äiti kutoo viekussa". Tällä hän tietää, että saa minut vierelleen illaksi. :)  Keinonsa kullakin, mutta käy minulle! Melko pimeässä huoneessa onnistuu oikean ja nurjan tekeminen, mutta mitään erikoista en kykene tekemään. Tällä hetkellä minulla on siis kaksi työtä kesken... Yhdet pöllösukat sekä matoputkilo. :)

Sain kuitenkin uudenvuoden jälkeen aikaiseksi yhdet villasukat, jotka tulivatkin aika nopsaa valmiiksi. Villasukat, jotka tehtiin kahdella puikolla ja melkein koko sukat olivat pelkkää oikeaa silmukkaa!! Joten, jos joku vielä joskus tulee minulle sanomaan ettei osaa tehdä villasukkia niiiiin.... empä usko tuota!! Tässä teille:
Ohje on Novitan sukka lehdestä. Muokkasin ohjetta ainoastaan lisäämällä muutaman kerroksen resoriin. Ohjeessa ei siis myöskään ole kantapäätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti