torstai 3. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa

Vihdoinkin pitkän tauon jälkeen kerkiän tai viitsin kirjoittaa. Monena iltana olen tuumannut ääneen, että pitäisi blogiin taas laittaa tavaraa, mutta löhööminen sohvalla on vienyt aina voiton. Nyt telkusta ei tule jalkapalloa ja on muutenkin hyvä päivä takana, joten mitenkäs muuten sen kruunais kun lörpöttelemällä tänne. :)

Sain vihdoinkin uuden kannettavan tietokoneen, jolla kiva kirjoitellla eikä aina tarvitse pelätä, että koska se tilttaa kesken tallentamattoman tekstin. Olen kuukauden aikana tehnyt vähän kaikenlaista, mutta mitään en paljoa. Olen kokeillut uusia mansikka herkkuja, koska tuoreista mansikoista on paras leipoa. Aijon teille esitellä joku päivä aivan mahtavan mansikka leivoksen, joka oli herkkua ja myös helppo valmistaa. Herkku, joka on myös gluteiiniton.

Ompelu on ollut erittäin vähäistä. Muutamat legginsit olen neidille kerinnyt ompelemaan. Tai ompelun vähentyminen on johtunut siiitä, että kaikki muu käsityö menee juuri nyt ohitse. Nukkekoti projektini on ollut ehkä se kiinnostavin juttu. Vilauttelen siitä pian teille hieman alkua.

Joulupukki toi viime jouluna miehelleni lihamyllyn ja makkarasuppilot, minun armaaseen yleiskoneeseeni Kitchen Aidiin. Olemme muutaman kerran uskaltautuneet kokeilemaan myös makkarantekoa. Mies on kylläkin hoitanut muuten teon, mutta yhdessä olemme sen suoleen pursottaneet. Makkaran teko on mielestäni aika hauskaa, vaikka vielä se ei ole maullisesti onnistunut niin hyvin kuin olisimme toivoneet. Maku ehkä kohdillaan, mutta makkara ollut liian kuivaa. Tekovaiheesta voin väläyttää nyt hieman kuvia.Pian iskee myös paniikki, koska vajaan kuukauden päästä aijon palata hoitovapaalta töihin ja pelkään, että kaikki käsityö aikani on sitten mennyttä. Toivotaan, että jostain aikaa löytyy vielä. Ja jos ei juuri nyt niin muutaman vuoden päästä sitten. Ja tuskimpa sittenkään jos meinaa yhtään lisää lapsia saada. :) Eli ehkä eläkkeellä... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti