tiistai 6. toukokuuta 2014

Pytym, pytym!!

Ompeleminen on jäänyt huomattavasti vähemmälle, koska minuun iski joku leivonta hulluus hetkellisesti! Ompelu on mukava harrastus ja on kiva pukea omatekemiä vaatteita neitokaisen päälle. Jopa nautin siitä, että saan toisille kertoa, että neitokaisen päällä olevat vaatteet ovat omatekemiä. Arvostan itse käsitöitä kovasti ja olen onnellinen siitä, että osaan itse myös käsitöitä tehdä. Jollain lahjalla minutkin siunattu. :)
Minulla on varastossa odottamassa muutama ihana kangas, joista aijon kesäksi värkätä jotain kivaa. Ongelmana tässä on se, että minulla on kaksi muutakin käsityötä, joita haluaisin tehdä. Aikaa kun pitäisi jostain saada lisää. Pelottavaa ajatella, että kesän jälkeen pitäisi mennä takaisin töihin. Mistä sen ajan sitten revin käsitöille?? Tässä muutama ompeluni lahjaksi.


Olimme neitokaisen kanssa yhdessä kangas kaupoilla ja annoin hänen itse valita trikoista kankaan. Hetken neiti katseli, kosketti turkoosia autokangasta ja sanoi "pytym pytym". Neidille autot ovat IN!! Tarkoituksena on hänelle tehdä siitä kesäksi mekko, mutta kankaasta saatiin myös t-paita ja pipo lahjaksi.


En ole koskaan aikaisemmin tehnyt "tassullisia" housuja, joten tulipa kokeiltua. Kangas on ihastuttava Metsolan helistin kuosi. Kaavat ottobre lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti