Pohja oli ihan normaali sokerikakkupohja, johon lisäsin kaakaojauhetta. Kakku oli tarkoitus tehdä 30 hengelle, joten hieman vaati mietintää kuinka suuren taikinan tekee.
Suklaamousse: (24-26cm kakun väliin)
200g tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa
200g suklaata
3 liivatelehteä
tilkka kuumaa vettä liivatteille
Vaahdota kerma. Lisää sekaan juusto. Sulata suklaa ja jäähdytä. Lisää seokseen. Liota liivatteita 10 min kylmässä vedessä. Sulata ne kuumaan veteen, jäähdytä ja lisää seokseen.
Mango-passion mousse: (24-26cm kakun väliin)
2 pss moussejauhetta
2-3 dl maitoa
200g tuorejuustoa
2 dl kermaa
(liivatelehti)
(sokeria)
Vaahdota jauhe ja maito pakkauksen ohjeen mukaisesti. Anna hyytyä jääkaapissa pari minuuttia. Vaahdota kerma, lisää tuorejuusto ja mousse. Maista täytetty ja lisää tarvittaessa sokeria. Itse en lisännnyt, mutta kannattaa maistaa. Täytteeseen ei ole pakko laittaa liivatetta, mutta itse laitoin yhden lehden.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti